Cancer Malaysian Girls

HACKER SAFE certified sites prevent over 99.9% of hacker crime. Click to Verify - This site has chosen a thawte SSL Certificate to improve Web site security
  • Review your matches for free
  • Access to advanced messaging features
  • Trusted site backed by Cupid Media
1 - 20 of 100
lavender is from Malaysia

lavender (35)

Looking for Sincere Man for Serio... Miri, Sarawak, Malaysia
Seeking: Male 27 - 45 for Penpal
Star sign: Cancer

I describe myself as a kind heart person, creative, romantic. I am divorced woman with one child. I need a man who is compatible with me, who can accept me as the way I am, love me sincerely. I am looking for husband to complete my life, humble

Reesha is from Malaysia

Reesha (37)

simple,friendly and loving Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Seeking: Male 33 - 46 for Penpal
Star sign: Cancer

Life is too short to let a single moment get wasted...trying hard to make it simple...meaningful....peaceful....and off course free from regrets....everyday am learning about living through loving ........ And I was never been perfect nor I will ever be one!!!!.

3

girlly is from Malaysia

girlly (46)

Caring & sincere Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia
Seeking: Male 39 - 49 for Penpal
Star sign: Cancer

PERSONALITY : Intelligent, hardworking, creative, homely type, responsible, positive thinking, compassionate, loving, down-to-earth, caring HOBBIES : Reading, travelling, classic & jazz music, swimming, gardening, cooking, dancing, photography

5

Jayvien is from Malaysia

Jayvien (38)

Endless Possibilities.. Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Seeking: Male 33 - 45 for Penpal
Star sign: Cancer

Hi, I'm a energectic, lively person and I would love to meet more people for friendship, and ultimately if there is chemistry, as a life partner. I love to travel and has been to a few countries in this world..Australia, Indonesia, Thailand, Sing

4

Globetrotter is from Malaysia

Globetrotter (40)

Globetrotter seeks soul mate Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Seeking: Male 27 - 45 for Penpal
Star sign: Cancer

I am a unique woman with a lot of Dynamic. My religion is traveling but returning home is wonderful too. Family and friends are a very high priority in my life. I seek things that make me happy in life such as good food, Salsa, water skiing, exercise

5

Rae is from Malaysia

Rae (31)

If you read to the end, you'll ha... Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Seeking: Male for Penpal
Star sign: Cancer

I'm pretty quiet some days, and very noisy some days. Love people who can make me laugh and have a great sense of humour. I'm a very playful person most of the time, with the exception when I am being serious. I love body art, have a few tattoos of my own and some piercings. Love taking random drives, watching the rain, reading a book or just bumming around the house with my dogs :-D

Elle is from Malaysia

Elle (26)

I am... Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia
Seeking: Male 25 - 32 for Penpal
Star sign: Cancer

Heya, Im a lady looking for someone genuine and to rely on. Ive never really found an interest on internet dating sites but ive decided to try it and see how it goes. Im not too tall hence, people call me the petite girl. I am active in sports and I

Monique is from Malaysia

Monique (42)

LOOK FOR FRIENDS Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Seeking: Male 27 - 45 for Penpal
Star sign: Cancer

Saya orang yang easy going, seneng travelling, suka baca dan suka membuat puisi. di waktu luang, saya habiskan untuk baca beberapa buku, membalas email, atau ngurus diri ke salon. Saya selalu meluangkan 2 atau 3 hari tiap bulannya untuk refreshing ke

shannahhannz is from Malaysia

shannahhannz (27)

HAI SEMUA ADD ME K Shah Alam, Selangor, Malaysia
Seeking: Male 23 - 32 for Penpal
Star sign: Cancer

Sudah hampir berjam-jam aku duduk diatas pohon besar di halaman belakang rumahku. Tidak jelas pohon apa ini. Yang jelas pohon ini ukurannya besar dan sudah ada sejak pertama kali aku tinggal dirumah ini. aku memainkan harmonika pemberian nenek kemarin asal-asalan. Soalnya aku tidak tau cara memainkkanya. Dan aku heran kenapa nenek memberikannya pada ku. ''Rey! ayo turun! Disuruh sama ibumu! Soalnya udah sore!'' Aku menengok kebawah. Oh ternyata Sarah. Sepupuku yang setiap liburan musim panas, pasti akan berkunjung kemari. Dia pergi kemari bersama ibunya. ''hah??'' ucapku pura2 tak dengar. ''turuuuuunn!!'' teriaknnya terdengar kesal. Aku terkikik geli. ''aku tidak bisa mendengarmu, sarah! Suara mu kecil sekali!'' ''Turunnnnnnn!! kamu tuli ya?!'' ''hah? Guruuunn??'' ''Rey!!!'' ''hahahaha iya iya'' aku turun dari pohon sambil tertawa-tawa. Saat kakiku sudah menginjak tanah, Sarah mencubit lenganku kuat. Aku berteriak kesakitan. ''Rasain!'' ucapnya jutek. ''aku tuh capek tau manggil kamu, teriak-teriak kaya orang gila, tapi kamu malah pura2 ga dengar!''. Sarah ngerocos. ''Terussss????'' ucapku gak peduli sambil berjalan memasuki rumah. Sarah mendengus kesal lalu ia mengekorku dibelakang. Dan tiba-tiba saja ide busukku kembali muncul. Aku mempercepat langkahku ke arah pintu belakang. Dan setelah sampai diambang pintu, aku malambaikan tanganku ke arah Sarah. kemudian aku menutup pintunya, lalu menguncinya. ''REEEYYy!!'' aku tersenyum penuh kemenangan. **** Rey sialan. Aku terpaksa masuk kedalam melewati pintu depan. Kenapa sih dia selalu saja menjahiliku setiap aku datang kemari. Tingkahnya Tidak pernah berubah. Masih saja kaya anak kecil padahal umurnya kan sudah 16 tahun. Saat aku masuk kedalam rumah, aku melihat dia sedang merebahkan tubuhnya di atas sofa sambil memejamkan matanya. Karena masih kesal, aku mendatanginya diam-diam lalu menjewer telinganya. tapi belum sempat aku menjewer telinganya, dia sudah menepis tanganku duluan. ''walaupun mataku tertutup, aku bisa membaca gerak gerikmu'' ucapnya sambil tersenyum sinis. Bagaimana dia bisa tau? Aku benar2 kesal dibuatnya. lalu akupun ikut2 merebahkan tubuhku disebelahnya. ''kau menyebalkan!'' Dia terkekeh geli. ''kau mengesankan. Mengesankan untuk dijahili..'' aku mencubit perutnya lalu beranjak pergi kedalam kamar. Meninggalkan si anak menyebalkan itu mengumpat-ngumpat kesakitan sendirian. **** Keesokan paginya, aku terbangun karena Sarah menyiramiku dengan air. Aku kaget dan langsung marah-marah karena kesal. katanya Sarah lelah membangunkanku tapi aku tidak bangun-bangun. ''ngapain sih dibangunin?!'' tanyaku kesal ''ibu kamu suruh!'' ''ibu kamu suruh''aku membeo.''selalu saja begitu! Kenapa coba mesti pake air?! Liat, kasurnya jadi ikutan basah, kan?'' ''aku udah- ''ah terserah. Keluar aja deh kamu!'' Aku mengusirnya. Lalu Sarahpun keluar dari kamarku diakhir dengan bantingan pintu yg cukup keras. Aku menutup mukaku dengan bantal. Selesai mandi, aku keluar dari kamar berjalan menuju ruang makan. Tidak ada siapa-siapa disana. Bahkan diseluruh penjuru rumah ini pun tidak ada orang. Yang ada hanya kucing persiaanya ibu sedang tergolek malas di atas sofa ruang tengah. Tidak tahu mau ngapain, aku pun pergi kehalaman belakang rumah. Memanjat pohon besar kesayangnku, dan duduk diatas dahannya yang kokoh. Tapi saat hampir saja aku ingin duduk didahannya, aku terkejut melihat sarah ada disana. ''heh! Ngapain kamu disini?''. Sarah menoleh. ''eh ng... aku penasaran kenapa kamu suka duduk disini. Makanya aku coba manjat, Dan ternyata menyenangkan ya!'' ucapnya kaku. lalu aku naik, dan duduk disebelahnya. ''maaf ya yang tadi pagi...'' Aku melihat kearahnya. Wajahnya tertunduk dalam. ''soalnya kamu gak bangun-bangun sih...'' lanjutnya sambil sesekali melirikku. Aku tidak bicara. Hanya diam memandanginya saja. Sarah salah tingkah. ''ngomong dong Rey.. Jangan diliatin aja''ucapnya terdengar seperti bisikan diakhir kalimat. Aku terkekeh. Lucu sekali. Baiklah, kali ini aku berniat untuk menggodanya. Aku menggeser tubuhku agar lebih dekat dengannya. ''baik..aku memaafkanmu.. Tapi sebagai gantinya, aku meminta sebuah.......ciuman'' Aku mendekatkan wajahku kearahnya. Sepertinya dia kaget setengah mati. Wajanya memerah seketika. semakin dekat dekat dan semakin dekat. Sarah makin salah tingkah. Mau menghindarpun kepalanya sudah mentok di batang pohon. Sebisa mungkin aku menahan agar aku tidak tertawa. Dan akhirnya saat benar2 sudah terlalu dekat.......................................fuh! Aku meniup wajahnya. Lalu menjauhkan diriku dan tertawa terbahak bahak. Mulut Sarah menganga lebar. ''kena kau! Ha ha ha'' **** Aku malu setengah mati. Aku kira dia benar-benar akan menciumku. aku mengumpat pelan dan menutup wajahku dengan kedua tangan. ''sudah jangan malu begitu...hahaha'' Katanya masih tertawa-tawa. Aku merasakan tangannya mengacak-ngacak rambutku. Langsung saja ku menepisnya. ''kau benar2 menyebalkan!!''aku berteriak kesal lalu memuku-mukul lengannya sekuat yang aku bisa. Entah kenapa aku kesal sekali dengannya. Aku kesal karena dia menjahiliku sampai sebegitunya. Aku sampai ingin meanangis rasanya. ''sudah!'' Rey berhasil menahan tanganku. ''Sakit tau! Mukulnya kira-kira dong'' aku memasang muka jutek. Lalu berusaha menarik tanganku yang ditahan olehnya. Tapi dia menahannya terlalu erat. ''kayanya marah banget. Minta dicium beneran nih?'' Rey tersenyum jahil, sambil menaikkan kedua alisnya. pertanyaan yang berhasil bikin jantungku serasa mau copot. ''a..a..apa?!'' ucapku terbata-bata. ''eng...engak!'' ''hayoo ngaku...''. Rey terkikik geli. ''Enggak kok!'' ''Bener.....'' Rey medekatkan wajahnya lagi ke arahku. Aku gelagapan. ''R...rey...'' Rey semakin mendekatkan wajahnya ke arah ku. Aku bahkan bisa merasakan hembusan nafasnya. Semakin dekat dan semakin dekat. Aku memejamkan mataku erat2. Kenapa aku tidak menolakanya? Aku tidak tau! Lalu.....................cup. Rey mencium...keningku? Aku membuka mataku dan melihat Rey yang jarak wajahnya sangat dekat denganku, dia tersenyum manis sekali. ''Selesai... Jangan marah lagi yaa...'' katanya sambil melepaskan tanganku yang sedari tadi digenggamnya. Lalu bergegas turun meninggalkanku sendirian disini. **** Sejak kejadian itu, setiap saat aku jadi memikirkannya. Terkadang aku bahkan sampai tersenyum-senyum sendiri seperti orang gila. Terkadang aku juga suka mencuri-curi pandang ke arah Rey. Dan merasa sangat membosankan jika Rey sedang tidak ada di rumah. Dan.... Sejak kejadian itu Rey berubah. Rey tidak suka menjahiliku lagi. Rey jadi sering tidak ada dirumah. Jika berpas-pasan denganku dia hanya sekedar menyapaku dengan wajah sok cerianya itu. Dia tidak mengajakku berbicara. hari berganti hari Rey tidak kunjung berubah seperti dulu. Aku mulai merindukannya. Merindukkan kejahilannya. Aku tidak tahu kenapa aku merindukannya. Kenapa aku lebih memilih dia menjahiliku dari pada tidak peduli denganku. Padahal dulu-nya aku sangat ingin dia berhenti mengangguku setiap aku pergi berlibur kemari. Besok aku akan pulang. Soalnya liburan musim panas akan berakhir. Dan kami akan kembali masuk sekolah. Untuk pertama kalinya aku merasakan musim panas kali ini terlalu singkat. *** Aku menarik koperku berjalan keluar rumah. Berjalan mendekati ibuku, ibu Rey dan Rey yang sudah menungguku dari tadi didepan gerbang. ''baiklah... Taksi yang akan mengantarkan kita ke stasiun kereta sudah sampai... Kami pamit dulu ya'' ucap ibuku sambil berpelukan dengan ibunya Rey. Lalu ibuku memeluk Rey. Dan aku memeluk ibunya Rey. Setelah itu, ibuku berjalan masuk kedalam taksi. Dan sekarang aku sedang berhadap-hadapan dengan Rey. Rey memelukku. Aku membalasnya. Tapi terlalu singkat. Soalnya Rey langsung melepaskannya. ''sampai jumpa diliburan musim panas berikutnya'' katanya lembut. Aku tersenyum tipis. Lalu merogoh saku celanaku dan memberikannya selembar kertas yang terlipat dua. Rey menerimanya ragu-ragu dan akupun beranjak masuk kedalam taksi. Setelah taksi berjalan pergi, sampai aku didalam kereta api dan sampai aku kembali kerumahku, yang aku fikirkan nya bagaimana reaksi Rey ketika ia sudah membaca surat itu? *** ''aku pulang!!''. Aku mengusap-usap kedua telapak tanganku karena kedinginan. Musim Dingin kali ini serasa lebih dingin dari pada musim dingin sebelumnya. aku berjalan menuju ruang tengah dan mendapati....... ''Rey???'' ''hai sayang, kau sudah pulang? Lihat siapa yg datang, Rey berkunjung kerumah kita'' ucap ibu senang. ''tapi sayang ibunya tidak bisa datang'' ''oh baiklah, karena kau sudah pulang, kau saja yang menemani Rey. ibu mau pergi soalnya ada arisan. Ibu pergi dulu ya..'' Lalu ibuku pergi meninggalkan aku dan Rey dalam keheningan. Lama aku hanya berdiri, akhirnya aku memutuskan untuk duduk dihadapannya. ''hai'' sapaku canggung. Dia tersenyum ''Well, aku udah baca suratnya.. Maaf, dan teruma kasih..''ucapnya. Dan aku tidak mengerti. ''oh begitu... Apa kabar?''ucapku mengalihkan pembicaraan. ''tidak terlalu baik. kamu?'' ''kenapa? Aku baik'' Lama rey hanya diam. Lalu dia berkata pelan ''karena kau tidak ada dirumah..'' ''apa?'' ''karena kau...ng...aku merindukanmu..'' mendengar itu Aku hampir saja mati kena serangan jatung. ''kau sedang bercanda kan? aku tau itu. Itu kebiasaanmu'' kataku pura-pura tenang. ''kali ini aku serius!'' ''lalu kenapa....'' ''karena waktu itu aku sedang kacau. Sejak kejadian itu, Aneh rasanya jika aku dekat2 denganmu..'' ''aneh?'' ''ya..'' Lalu kehingan kembali menghantui kami. Lama sekali. Tiba2 saja Rey, menggenggam tanganku. Aku menatap kearahnya kaget. ''I love you Sarah. I keep asking my self why it has to be you. it needs a long time to know that you the most beautiful thing in my life'' ''maaf kalo kamarin-kemarin aku hanya diam gak ngomong apa-apa sama kamu. Itu karena aku cuman terlalu takut..'' aku merasa mataku mulai terasa panas. ''kamu gak lagi becanda kan?'' ucpku hampir manangis sangking senangnya. Rey tertawa. Lalu menggeleng mantap. bangkit dari duduknya. Berjalan ke arahku dan memelukku erat. ''I love you too'' ucapku didalam pelukannya. ''haha aku tau.. kan kamu udah tulis di surat..'' Aku mempererat pelukanku. Menghirup aroma rey dalam-dalam. Melepas kerinduan yang Sudah terpendam lama. Kau dan aku selamanya... 

2

Rae is from Malaysia

Rae (35)

Hi I come in peace :D Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Seeking: Male 28 - 40 for Penpal
Star sign: Cancer

I would like to think myself as a free spirit. I grew up in a smalltown, with a beach just across home. I enjoy movies and music. I could lose track of time when I'm in a bookstore and I love playing sports. Dogs is a huge part of my life. Seeing my

5

Theresa Lau is from Malaysia

Theresa Lau (45)

Loving,Caring & independent pers... Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia
Seeking: Male 35 - 43 for Penpal
Star sign: Cancer

Most of my friends would describe me having an easy-going, friendly & loving personalities. I love to chat and be an active person. Activities I enjoy are walking,reading & traveling. When I go out on dates, I tend to be enjoying dining , listen to

5

milarose is from Malaysia

milarose (29)

hi Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Seeking: Male 26 - 36 for Penpal
Star sign: Cancer

I'm mila roque u can call me rose as rose is my nickname.I'm just a simple women a loving caring happy and funny person,I always love to see people happy and just keep on smiling..if u are clever enough this is my number zero Jan Aug mar Aug mar Jan Aug Aug may

5

Jennliyn is from Malaysia

Jennliyn (24)

no games Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia
Seeking: Male 35 - 50 for Penpal
Star sign: Cancer

hi im jennilyn 20 years old . I have one sister im older than her she is 19 years old we only two. my mother name Nilda and my steph father is Alex. im in broken family but not means in my entire life i will be same like what my family . Before i taking up B.S.I.T means Bachelor of Science and Information Technology but i stop studying in 2nd year college because of financial problem, i experience to work in fastfood like jolibee, in philippines to support my studying and waitress in Small restaurant but cannot afford to continue my study because the money is not enough. I like going out with my friends and family like bonding together. i like color pink, red, black and purple. the way i dress, i like fitted clothes :) i like playing bad minthon. im here in malaysia because of my friend she tell me maybe i can get good job here so i agree to with her. my nationality is philippines i join here in this site maybe i can find sincere guys. not for games but i think some like games . i know how to play games so be careful.

Christiana A is from Malaysia

Christiana A (35)

im just my self Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia
Seeking: Male for Penpal
Star sign: Cancer

I am a lady of faith, and focus, i have my mission ahead of me, and really want to achieve my vision, my mission, and my desire by making them comes to past. what are my mission? is to have the right man of my life, and live the rest of my life with

5

Marcella is from Malaysia

Marcella (27)

Hi...^_^ Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia
Seeking: Male 21 - 26 for Penpal
Star sign: Cancer

I am a simple girl...Well,very simple one. I don't like complicated things. I love travelling even though I haven't travel to any place yet, but that's one of my dream. I love to sing and watch movies...But I don't like horror movies. I prefer action

3

Nurul is from Malaysia

Nurul (37)

Assalamualaikum..! 😉😉 Segamat, Johor, Malaysia
Seeking: Male 34 - 44 for Penpal
Star sign: Cancer

A good humored, romantic, resolute 80 amps &; sensitive. Very easily rimas with people who over very friendly. Very hate to this man cheater 80 amps &; that entrusted our religion of importance lust. Coz I already found 1 of them in here. Starting talk about pray like. End up bg lucah pictures. Sorter laa garbage mcmni man! If u 1 of them, better, don't try2 came close. U know where to find me dude..! Zero early January Jun March May Jun March May March early January

aNie is from Malaysia

aNie (25)

♥ DiRi iNi hanyalah insan biasa ♥ Kota Baharu, Kelantan, Malaysia
Seeking: Male 22 - 26 for Penpal
Star sign: Cancer

❤*•¸.•´`¸.•❤´``•.✮'•.¸☆☆'•.¸✮'•.¸☆❤*•¸.•´`¸.•❤´``•.✮ Aku TAK rasa aku CANTIK, Aku TAK rasa aku BAIK, Aku TAK rasa aku CERDIK, TAPI.. Aku rasa DIA ciptakan aku utk jadi CANTIK akhlaknya, Aku rasa DIA cuba suruh aku jadi BAIK budi pekerti,

aina's  is from Malaysia

aina's (30)

Hi.. Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Seeking: Male 26 - 35 for Penpal
Star sign: Cancer

 mean if u got problems solve it or at least explain ... i cud understand u ave a reason ... coz to me things happen for a reason ... anyway ... i like understanding,polite,well mannered, cheerful,civilze person... but they dun ave to be all tha

intan is from Malaysia

intan (25)

love Kajang, Selangor, Malaysia
Seeking: Female for Penpal
Star sign: Cancer

Kini Aku Bahagia.... Thanks To All Of U My Frenz.... N My lover Daniel aliff.... i aM : SiMplE pErSOn +LoVeLy +NiCe +hOnEsT +nOt a HiPoCriTe +vErY2 PaTiEnT +bEiNg mY SeLf +nEvEr MeSs WiT oThEr pEoPle +bE FrEnZ WiT AlL PeOpLe +LuV ShOpPi

2

Joey is from Malaysia

Joey (38)

Nice to meet you :) Gelugor, Pulau Pinang, Malaysia
Seeking: Male 30 - 40 for Penpal
Star sign: Cancer

I am sincere, kind, and thoughtful. I like self-help/inspiration materials and articles. I am between introvert and extrovert. I like nature and handicraft. Looking for peace, harmony and happiness. I would like to look for someone who has similar va

Cupid Media, the Cupid Media Logo and MalaysianCupid.com are registered trademarks of Ecom Holdings Pty Ltd and used with permission by Cupid Media Pty Ltd.