登录

认识马来西亚单身会员

免费浏览您的佳缘
使用进阶信息功能
由Cupid Media支持的可信赖网站
Terus ke hadapan

Shahrulzaman
普通会员
最后登陆时间: 12个月前

32 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 马来西亚

男性 / 单身 / 会员号: 562445

寻找 女性 18 - 30 居住在马来西亚 寻找: 笔友, 友谊, 约会对象, 婚姻对象

最后登陆时间: 12个月前

快速总览

Shahrulzaman

他寻找的对象

教育程度:

大学
大学, 硕士, 博士

有无小孩:

没有
不限

是否喝酒:

有时候
不限

是否抽烟:

有时候
不限

宗教信仰:

伊斯兰教(回教)
伊斯兰教(回教)

职业:

建筑 / 供应商
不限

会员简介

Beretika tinggi, berhemah, telus, amanah, ketepatan masa sangat dititikberatkan dan kebolehan untuk memahami dan membaca body language dan non verbal communication sangat tinggi. Gigih berusaha, pengumpul hartanah dan berimpian tinggi. Kelakar, serius, garang, tegas, berdisiplin dan bersabar di temp...
Beretika tinggi, berhemah, telus, amanah, ketepatan masa sangat dititikberatkan dan kebolehan untuk memahami dan membaca body language dan non verbal communication sangat tinggi. Gigih berusaha, pengumpul hartanah dan berimpian tinggi. Kelakar, serius, garang, tegas, berdisiplin dan bersabar di tempat dan situasi yang tepat.
更多

寻找

nak yang manja, boleh dengar nasihat, boleh ikut hadapi kesenangan dan kesusahan, boleh masuk kepala, pandai layan keperluan, suara rendah, nak yang lemah lembut, nak yang bersifat keperempuanan sebenar dan yang hobi minat membaca, mengkaji, berfikir dan karaoke.
nak yang manja, boleh dengar nasihat, boleh ikut hadapi kesenangan dan kesusahan, boleh masuk kepala, pandai layan keperluan, suara rendah, nak yang lemah lembut, nak yang bersifat keperempuanan sebenar dan yang hobi minat membaca, mengkaji, berfikir dan karaoke.

个性文档

Shahrulzaman

他寻找的对象

基本资料

性别:
男性
女性
年龄:
基于个人隐私,显示年龄可能比会员实际年龄差距2个星期左右
32
18 - 30
居住地:
Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, 马来西亚
马来西亚
是否愿意移居:
愿意移居到国内其他地方
不限

外表

发色:
黑色
不限
头发长度:
短发
不限
发型:
波浪卷发
不限
眼睛颜色:
黑色
不限
是否配戴眼镜:
没有
不限
身高:
5'9" (176 cm)
不限
体重:
88 kg (194 lb)
不限
体型:
微胖
不限
种族:
马来人
不限
有无胡子:
刮乾淨
不适用
最吸引人的地方:
胸部
不限
人体艺术:
没有
不限
外表:
好看
不限

生活习惯

是否喝酒:
有时候
不限
是否抽烟:
有时候
不限
婚姻状况:
单身
不限
有无小孩:
没有
不限
小孩人数:
不适用
不限
年纪最大的小孩:
不适用
不限
年纪最小的小孩:
不适用
不限
想要(生)小孩:
不想
不限
有无宠物:
没有
不限
职业:
建筑 / 供应商
不限
就业状况:
全职
不限
收入:
RM30,001 - RM60,000 MYR
不限
家庭型态:
别墅
不限
居住状况:
与家人同住
不限

背景/文化价值观

国籍:
马来西亚
马来西亚
教育程度:
大学
大学, 硕士, 博士
语言:
英语,Bahasa Malaysia
英语, Bahasa Malaysia
英语程度:
流利
流利
马来语程度
流利
流利
宗教信仰:
伊斯兰教(回教)
伊斯兰教(回教)
生肖:
不限
星座:
双鱼座
不限

兴趣嗜好

艺术 / 绘画, 电脑 / 网路, 投资理财, 唱KTV, 阅读

食物:

海鲜

音乐:

蓝调 / 爵士, 流行 / R&B

运动:

射箭, 健身运动, 桌球, 散步

个性文档

最喜欢的电影:

Filem Melayu sebab boleh masuk kepala dan senang adaptasi jalan cerita ok!

最喜欢的书:

Buku pelaburan hartanah, buku motivasi Robert T Kiyosaki dan buku self help

最喜欢的食物:

Makanan bergoreng dan seafood. Lain pun ok pandai2 ko lah

最喜欢的音乐:

Muzik lama, soft, relax, slow beat dan enjoyable. Piano minus one perhaps

穿着品味:

Pakai kemas dan warna pemakaian tu mestilah kena sebab kata org art and design kan, buat Interior Design so pemikiran pun penuh dgn art lah dan space planning. Aku rimas lah tempat sempit2

幽默感:

Humor, berjenaka dan berserta mesej. Bukan bodo2 punya humor

兴趣嗜好:

Hobi membaca buku, mengkaji, berfikir dan mengandai inferens dan hipotesis.

已旅行到:

Paling jauh pun Sabah je. Tu pun dah lebih 15 tahun lepas. Haha. Masa tu pakcik aku kahwin

文化适应度:

OK soal perbezaan budaya ni kita amek sbg satu warna warni kehidupan lah. Pecahan satu cahaya kan membelahkan kepada 7 warna pelangi. So take the differences as something interesting and fun.

浪漫:

nak romantik amendenye. aku penat lah keje 6 hari seminggu. aku lepak relax2 je lah k

个性:

Personaliti tegas, beretika tinggi dan sangat memahami. Suka kaji psikologi dan kenapa manusia membuat dan bertindak dalam sesuatu keadaan. Aku ni genius.

我的速配:

orang yg dgr cakap, suara rendah, tak melawan, manja, lembut, kewanitaan semulajadi dan aku akan cukupkan semua keperluan ko ok. Im an alpha male. I go out to hunt and come back home to bring u the necessity.

CupidTags
点选CupidTag来浏览同样将该关键字标注到他们文档的会员们。点选'+'符号将CupidTag加入到您的文档

交友安全守则 - 300美元用作于肾脏手术— 根本不可能!

–小心任何人说他们患用重病 需要钱来做紧急手术,比如肾脏移植手术。举报任何向您要钱的人并点击他们文档上的“举报会员”, 不要寄钱给您在网上遇到的任何人。