Login

Meet Malaysian Singles

Review your matches for free
Access to advanced messaging features
Trusted site backed by Cupid Media
Hello ...

Cik
Standard Member
Last active: over 12 months ago

30 Dungun, Terengganu, Malaysia

Female / Single / ID: 269599

Seeking Male 23 - 32 For: Penpal, Friendship, Romance / Dating, Marriage

Last active: over 12 months ago

Overview

Cik

She's Looking For

Education:

Primary (Elementary) School
Any

Have children:

No
Any

Drink:

Don't drink
Any

Smoke:

Don't smoke
Any

Religion:

Islam
Any

Occupation:

Student
Any

Member Overview

Saya suka berkawan dan tidak suka bermusuh..but if yang nak bermusuh ok jep..! i gladly accept... hikhikhik..i frankly say saya tak suka romantik but i like someone romantikkan saya..saya tak suka dating sebab dating membuatkan saya rasa bosan tapi saya suka enjoy with my friends...if nak kawan ngan...
Saya suka berkawan dan tidak suka bermusuh..but if yang nak bermusuh ok jep..! i gladly accept... hikhikhik..i frankly say saya tak suka romantik but i like someone romantikkan saya..saya tak suka dating sebab dating membuatkan saya rasa bosan tapi saya suka enjoy with my friends...if nak kawan ngan saya, add my
more

Seeking

Saya nak partner yang tidak noty2..suka menceriakan suasana or with other purpose yang kepala giler2 sikit..after that yang suka wat surprise yang membuatkan saya really2 teruja..wow! bestnye if i dapat someone like this.
Saya nak partner yang tidak noty2..suka menceriakan suasana or with other purpose yang kepala giler2 sikit..after that yang suka wat surprise yang membuatkan saya really2 teruja..wow! bestnye if i dapat someone like this.

More About Me

Cik

She's Looking For

Basic

Gender:
Female
Male
Age:
For privacy reasons, age is accurate to within 2 weeks
30
23 - 32
Lives in:
Dungun, Terengganu, Malaysia
Any
Relocate:
Willing to relocate within my country
Any

Appearance

Hair color:
Black
Any
Hair length:
No Answer
Any
Hair type:
No Answer
Any
Eye color:
Black
Any
Eye wear:
No Answer
Any
Height:
5'1" (155 cm)
Any
Weight:
55 kg (121 lb)
Any
Body style:
Average
Any
Ethnicity:
Malay
Any
Facial hair:
N/A
Any
Best feature:
My Smile
Any
Body art:
No Answer
Any
Appearance:
Attractive
Any

Lifestyle

Drink:
Don't drink
Any
Smoke:
Don't smoke
Any
Marital Status:
Single
Any
Have children:
No
Any
Number of children:
N/A
Any
Oldest child:
N/A
Any
Youngest child:
N/A
Any
Want (more) children:
Yes
Any
Have pets:
No Answer
Any
Occupation:
Student
Any
Employment status:
Student
Any
Income:
No Answer
Any
Home type:
House
Any
Living situation:
Live with friends
Any

Background / Cultural Values

Nationality:
Malaysia
Any
Education:
Primary (Elementary) School
Any
Languages spoken:
No Answer
Any
English ability:
Good
Any
Malay ability:
Very Good
Any
Religion:
Islam
Any
Chinese sign:
Snake
Any
Star sign:
Taurus
Any

Hobbies & Interests

Entertainment:

Camping / Nature, Computers / Internet, Cooking / Food and Wine, Dancing, Dinner Parties, Fashion Events, Karaoke / Sing-along, Music (Listening), Movies / Cinema, Photography, Shopping, Traveling

Food:

Thai, Fast Food / Pizza

Sport:

Bowling, Hockey, Ice Skating / Ice Hockey, Netball

More About Me

Favorite Movie:

Saya suka movie yang menghiburkan hati dan dun like seram movie...gggrrrrr...

Favorite Book:

Suka baca novel..Tak suka baca buka pelajaran sebab ia membosankan saya..tapi bila dah final kena baca jugak walaupon sempat lagi baca novel..hikhikhik

Favorite Food:

1- Mc Donald 2- Burger King 3- Tomyam Ala Thai 4- Chicken Chop Black Papper 5- Ayam Masak Merah yg my mom buat..

Favorite Music:

Semua suka asalkan tak menyakitkan telinga

Dress Style:

Saya ni chubby..so saya can not wear dresses sbb nampak saya ugly..sob7...saya suka pakai jeans & tshirt only

Humor:

Bila saya ketawa sorang2 but i not crazy sokeyyy

Hobbies & Interests:

suka tido..main laptop..tu jer..tapi saya ni minat tonton wayang..asal weekend jer pegi cinema....sajer nak tenangkan fikiran setelah 5hari think about stdy jer

Travelled:

Sya tak penah kemana2 tapi if dapat nak ke Maldives..tak pon Disneyland..nak sgt9 pg sana...

Cultural Adaption:

tak pandai nak share2 ni

Romance:

i dun know coz saya bukan seorang yang romantik

Personality:

simple person...i think la...

My Perfect Match is:

tak dapat saya memikirkannya

Safety Tip - Protect your password

Do not use an easy to guess password. If your password is easy to guess change it immediately by choosing "Password" from the settings menu. Never disclose your password to anyone under any circumstances. If someone asks you for your password, report them immediately by clicking the "Report Abuse" icon.